Stichting Uitgeester Senioren Middelweg 5 1911 EA Uitgeest tel: 0251-319020 s.u.s@inter.nl.net

Nieuws

DOORTRAPPEN op donderdag 10 oktober

De buurtsportcoach van Holland Sport organiseert op donderdag 10 oktober (de 10e van de 10e maand) ter ere van het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport een gratis fietstocht door de omgeving. Deelnemers kunnen tussen 9.30 en 10.00 uur zelfstandig vertrekken vanaf Dorpshuis De Zwaan in de gemeente Uitgeest. Als je liever met een groep mee fietst dan kan dit ook, deze vertrekt vanaf 10.00 vanaf het Dorpshuis De Zwaan. Onderweg is er een stop gepland voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij Villa Zoethout. Deelname is gratis maar aanmelden is noodzakelijk omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is, dit kan via www.sportenbewegeninuitgeest.nl/happen-en-doortrappen1010.

Holland Sport is de dochteronderneming van Alkmaar Sport, en Alkmaar Sport viert in 2024 haar 10-jarig bestaan. De buurtsportcoach van Holland Sport viert dit met hen mee en organiseert daarom ook een leuke activiteit voor de inwoners in Bergen, Uitgeest en Heiloo. In deze gemeentes kan gekozen worden uit diverse opstappunten.

De fietstocht is toegankelijk voor zowel e-bikes als reguliere fietsen en heeft een totale afstand van ongeveer 35 kilometer. Bij de start ontvangen de deelnemers een knooppuntroute en een overzichtskaartje op papier, en desgewenst een GPX-bestand voor onderweg. De route kan in eigen tempo worden afgelegd.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze fietstocht via www.sportenbewegeninuitgeest.nl/happen-en-doortrappen1010. Mocht dit niet lukken, dan kunnen zij contact opnemen met de buurtsportcoach van de gemeente Uitgeest via a.visser@hollandsportbv.nl of 06-43041145 of via Carla van Megen van Stichting Uitgeester Senioren via 0625756263.